Modieus in de sportschool: wat trek je aan?

Mode komt in steeds meer onderdelen van ons leven terug, waaronder in de sportschool. Wanneer we gaan sporten is het uiteraard van belang om ervoor te zorgen dat we de kilootjes kwijtraken of we spieren kweken, maar dat betekent aan de andere kant niet dat we er niet goed uit dienen te zien. Het mooie van de sportkleding van dit moment is dat het over het algemeen uitstekend mogelijk is om er stijlvol uit te zien, terwijl de kleding aan de andere kant ook nog eens lekker gemakkelijk zal zitten. Het is in de sportschool niet nodig om er als een modepop bij te lopen, maar het is wel verstandig om in ieder geval na te denken over de kleding die u draagt.

Vorm in de shirts

Allereerst is het van belang om ervoor te zorgen dat er in ieder geval wat vorm zit in de shirts die u draagt. We kennen allemaal de grote shirts waarin geen enkele vorm zit. Deze kleding zit over het algemeen erg lekker, maar het draagt niet bepaald bij aan het beeld dat u van zichzelf wil krijgen door naar de sportschool te gaan. Vanwege alle spiegels in de sportschool zal deze kleding er alleen maar voor zorgen dat u minder zelfvertrouwen krijgt en de motivatie snel afneemt.

Geen sieraden

Aan de andere kant is het niet nodig om uzelf mooi op te maken en bijvoorbeeld allerlei sieraden te dragen tijdens het sporten in de sportschool. In een aantal gevallen is het niet toegestaan om ze om te houden, maar wanneer dat wel zo is zullen ze u alleen maar tot last zijn. De sieraden zorgen er over het algemeen voor dat u zich niet vrijuit kunt bewegen en maken het daarnaast mogelijk om ergens aan te blijven haken. Wat dat betreft zitten de sieraden u tijdens het sporten in de sportschool alleen maar in de weg en is het veel beter om ze lekker thuis te laten.

Accessoires in de sportschool

Tenslotte heeft u wel de mogelijkheid om gebruik te maken van accessoires in de sportschool, om er op die manier voor te zorgen dat u er in ieder geval stijlvol bij zal lopen. Dit is mogelijk door bijvoorbeeld te kiezen voor een leuke polsband of een haarband heeft u de mogelijkheid om verschillende kleuren met elkaar te combineren en dat op een leuke manier te doen in de sportschool. Aan de andere kant is het natuurlijk van belang om het niet te overdrijven en het zoveel mogelijk functioneel te houden. 

beeld (c) get4net – Fotolia
Gerelateerde artikelen:

Trefwoorden: