Van casual tot sjiek: de actuele modetrends

Modetrend color blockingBenieuwd naar wat er op dit moment in de mode is? Hieronder worden een aantal trends die op dit moment veel gespot worden in Hollywood besproken. Zoek een trend uit die u aanspreekt en die bij u past, en u bent helemaal hip voor komend seizoen!

Lange rokken

Lange rokken zijn helemaal in komend seizoen: Ze komen net niet tot de grond en zijn van een luchtige lichte stof, waardoor ze wapperen in de wind en uw look een speelse touch geven. U kunt de rok op een klassieke manier dragen met een blouse maar ook stoer met een hempje, probeer wat bij u past!

Color blocking

Color blocking is een vrolijke en kleurrijke stijl die dit seizoen heel erg in is. Kies een paar felle kleuren uit en combineer dit met elkaar in één outfit. Meestal is dit juist not done, maar in de color blocking trend is niks te kleurig of te gek. Leef je uit met deze trend!

Bloemenprint

Bij een bloemenprint denkt u vast al snel aan een ouderwetse jurk die uw oma droeg. Maar bloemenprinten zijn dit seizoen helemaal hip! De prints zijn in alle soorten verkrijgbaar, met gedetailleerde bloemetjes of juist abstract. De stoffen wisselen ook erg, van transparant tot dikkere stoffen. Experimenteer en kijk wat bij u past! Deze trend kunt u goed combineren met mandarijn oranje, een kleur die dit seizoen trend is en mooi bij de vrolijke bloemetjes past.

Metallics

Metallics doen het ook goed komend seizoen, op de catwalk was het al te zien. Voor deze trend is wel een portie lef nodig. Durft u in een glimmende zilveren jurk over straat? Dan past deze trend bij u! Natuurlijk kunt u het ook wat minder heftig aanpakken door een shirtje te kopen met slechts wat metallic accenten. Ook kunt u er voor kiezen om de metallic tinten alleen in uw make-up terug te laten komen. Maak van uw ogen bijvoorbeeld echte eye-catchers met zilvergrijze oogschaduw.

Bron van de afbeelding: runzelkorn – Fotolia.comGerelateerde artikelen:

Trefwoorden: